Grymaste festen under säsongen 09/10!

GALET LYCKAT! Det är det som bäst beskriver killarna fest för tjejerna! Som jag tidigare nämnt så anordnar killarna en fest till tjejerna och vice versa, nu var det alltså vår tur att få röja. Jag är mäkta imponerad och måste skriva om allting som hände, så kanske blir ett lite långt inlägg:P

Först så möttes vi tjejer vid en transportlift som heter ranchen, nere i dalen där skulle vi stå. Då kom några av killarna dit, och Dane iklädd kostym delade upp oss i lag. Därifrån blev vi transporterade med släde o skoter upp till funparken. Där har vi en gigantisk airbag som de hade fyllt upp en del. Vi skulle sedan springa över den, en från varje lag och ta en jell-o shot som stod där på andra sidan, sedan skulle man springa tillbaka. Och det var inte så himla lätt kan ni tro, fick krypa och slänga sig en hel del.

Efter den leken skulle vi gå ner mot soltorget, på vägen där så går man igenom en tunnel som de hade maddrasserat och vi skulle alltså möta "gladiatorer". Iklädd trikåer står Adde, Björn och Philip med vars ett gladiator-redskap som man skulle ta sig förbi.

När vi hade gjort detta kom vi till en hinderbana, vi skulle förankra oss i ett snöre sedan klättrade vi upp på en klättervägg, hoppade, hasade oss, hängde, slängde och kröp! Tillslut var man framme.

Vi kom sedan till tre-stol dal och det var dags att åka sittlift upp till tre-stol mellan, men på vägen upp satt Viktor och Joel i vars en mast och gav ut jello-shots och cider. När vi kom fram till mellanstationen hoppade vi av och de tomma flaskor vi hade lyckats samla på oss under tiden skulle vi nu pricka i korgar som gav 1-2-3 poäng. Vi lyckades få ett poäng.... Men STORA creds speciellt till Linda som fick halsa till max för att vi skulle ha fler flaskor att kasta.

Sedan fick vi gå ner i backen och mitt i backen är det en station med fyra snowracers uppställda. Dessa skulle vi köra ner i backen med genom en bana, men jag kunde INTE SE BANAN? Såg bara massa pinnar uppställda så körde bara rakt ner, vilket var synd för det innebar att jag inte tillgav några poäng till laget precis, wops! Men iallafall så åkte vi ner till en lappkåta. Och där står Niklas och serverade bål och Patrik tillsammans med KN har på sig kockrockar och grillar hamburgare. Inne i själva lappkåtan var där musik och dans! OERHÖRT LYCKAT! Kvällen avslutades på tipi-bar med Agnes, vi dansade med termobyxor, hjälm och googles.. Det var NAJS!

P&K från snön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0